طراح سایت

نگاهتان را با دنیای اطراف عوض می کنیم.

پشت هر سایت موفق یک طراح سایت و سئو موفق ایستاده است.

طراحی سایت وب و اپ به صورت حرفه ای و کاملا تخصصی توسط تیمی مجرب و کاربلد در سریع ترین زمان ممکن انجام میشود. مدت زمان لازم برای تحویل پروژه بسته به اقتصادی و یا حرفه ای بودن پکیج انتخابی شما، بین ۷ تا ۲۰ روز کاری زمان میبرد.

مراحل طراحی یک سایت

مراحلی که یک طراح
برای اجرای سایت طی می کند

arrow
01
شناسایی هدف

وقتی که سفارش طراحی سایت انجام می‌دهید، اولین چیزی که باید مشخص کنید این است که هدف مشتری از ساخت این سایت چیست.معمولا این مرحله از کار با همکاری مشتری انجام می‌شود.

arrow
02
process2
معماری اطلاعات

معماری اطلاعات در طراحی وب سایت به سازماندهی محتواهای موردنیاز در سایت گفته می‌شود طراحی تجربه کاربری بخشی از معماری اطلاعات است که با هدف ساخت محتوا و شیوه‌های تعاملی موثر انجام می‌شود.

03
process3
ساخت و راه اندازی

ساخت سایت مرحله‌ی اصلی در مراحل طراحی وب سایت است؛ چون در این بخش کار اصلی آغاز می‌شود. طراح باید در این مرحله تمامی عناصر مشخص شده در مرحله‌ی قبلی را طبق معماری اطلاعاتی که انجام داده‌است را پیاده سازی و تست کند.

روش های طراحی یک وب سایت

CMS ها سیستم های از پیش ساخته شده ای هستند که میتوان از آنها در ساخت سایت استفاده کرد. از جمله معروفترین و بهترین این سیستم ها میتوان به وردپرس، جوملا و دروپال اشاره کرد. جالب است بدانید در جهان بیش از ۴۰۰ نوع CMS استاندارد برای طراحی سایت وجود دارد اما در بین آنها وردپرس سهم بزرگتری از بازار را به خود اختصاص داده است چرا که بیش از ۲ میلیون برنامه نویس و صدها هزار ماژول و قالب برای آن وجود دارد که طیف وسیعی از نیاز صاحبان وب سایت را برطرف میکند.

افراد و سازمان های زیادی هستند که به دلایل مختلفی ترجیح میدهند از سیستم های آماده برای ساختن سایتشون استفاده نکنند و سایت خود را از ابتدا با زبان های برنامه نویسی پیاده کنند. دلایلی مثل امنیت، تمایل به انحصار، شخصی سازی بیشتر و …

متداول ترین زبان های برنامه نویسی که امروزه برای طراحی سایت استفاده میشود میتوان به php و asp.net اشاره کرد.

کمی تامل...

وردپرس یا طراحی سایت اختصاصی

هر کدام از این روش ها مزایا و معایب خود را دارند و هیچ کدام بر دیگری برتری ندارند و از هر کدام در سطح جهانی استفاده میشود. برای مثال کمپانی های بزرگی از جمله کمپانی سونی (sony)، روزنامه نیویورک تایمز بزرگترین روزنامه جهان (The New York Times)، کمپانی والت دیزنی (Walt Disney Company)، خودروسازی تویوتا (Toyota)، کمپانی مایکروسافت (Microsoft Studios)، سایت شخصی افرادی مثل کیتی پری (Katy Perry) و جاستین بیبر (Justin Bieber) و … از سیستم وردپرس برای طراحی سایت خود استفاده کرده اند و در عوض کمپانی های بزرگ دیگری مثل اسنپ، آمازون و … نیز ترجیح دادند بطور اختصاصی سایت خود را طراحی کنند.

در جدول زیر برخی از ویژگی های سایت های وردپرسی و اختصاصی را باهم مقایسه کرده ایم.

 نوع طراحیامنیتسرعت لودزمان اجرااصول سئوتنوع قالب و ماژولشخصی سازیهزینه
وردپرسبالابالاکمبسیار بالابسیار بالانسبتا کمکم
اختصاصیبسته به مهارت مجریبالازیادبسته به مهارت مجریزیادزیاد
یک شیوه ...

روش کار ما در وب و اپ برای طراحی وب سایت

ما در وب و اپبه هر دو روش کاملا مسلط هستیم و نمونه کارهای فراوانی داریم که بررسی آنها به شما کمک میکند درک بهتری از سطح کیفیت و مهارت برنامه نویسان ما داشته باشید.

آنچه باعث میشود ما به برخی از مشتریان طراحی سایت وردپرس و به برخی دیگر طراحی سایت اختصاصی را معرفی کنیم، ماهیت پروژه آن هاست.

بطور کلی پیشنهاد ما این است که اگر شما قصد داشتن یک سایت شرکتی و یا فروشگاه اینترنتی با تمام امکانات متداول را مدنظر دارید، از وردپرس استفاده کنید چرا که مدت زمان اجرای آن کوتاه و هزینه آن کمتر است و مهمتر از تمام اینها وردپرس بسیار سیستم قدرتمندی است، سئوی بالایی دارد و کار با آن آسان است. همچنین سطح مهارت برنامه نویسان ما در وردپرس به شکلیست که میتوانیم یک سایت شرکتی و یا فروشگاه اینترنتی فوق العاده زیبا با گرافیک کاملا منحصر بفرد و تمام عیار را برای شما پیاده سازی کنیم.

طراحی سایت در وب و اپ
انواع سایت

تنوع طراحی سایت در وب و اپ